ASSA ABLOY Academy

Op woensdag 8 juli organiseert de ASSA ABLOY Academy tussen 10.00 en 11.00 namelijk een webinar waarin onze specialisten u kennis laten maken met de innovatieve mogelijkheden van de CLIQ mechatronische sluitsystemen. Zij leggen u vervolgens haarfijn uit hoe u deze kunt toepassen in tal van situaties en omgevingen. Tevens bieden we u een uniek kijkje achter de schermen bij ASSA ABLOY en vertellen we u graag meer over de oplossingen van CLIQ. 

Schrijf u nu gelijk in voor het webinar >>

/Local/NL/OW2.0/assaabloy.nl%202.0/aanl%20Beeldbank%202.0/Academy/Header%20Academy%20new.png

Welkom bij de ASSA ABLOY Academy!

ASSA ABLOY is de wereldleider in toegangssystemen. Deze positie hebben wij verworven door de hoge kwaliteit van onze oplossingen en door de capaciteiten van de mensen die deze adviseren, installeren, onderhouden en beheren. Speciaal voor deze installateurs, integrators, locksmiths, adviseurs, architecten en eindgebruikers organiseren wij professionele hands-on trainingen.

Het trainingsaanbod wordt met regelmaat uitgebreid en geüpdatet. Alle trainingen worden  gehouden in ons trainingscentrum op ons hoofdkantoor in Raamsdonksveer. Deze trainingen zijn gratis voor onze partners en klanten, inclusief lunch, trainingsmateriaal en certificaat.