ASSA ABLOY Code Handle voor ramen

Het comfort van sleutelloze raamvergrendeling

ASSA ABLOY Code Handle voor ramen is vernieuwd en combineert gebruiksgemak met een hoge mate van inbraakwerendheid. Het ‘slimme raambeslag’ vergrendelt en ontgrendelt ramen van binnenuit door middel van een pincode; makkelijk en (kind)veilig.

Geen sleutels meer nodig
Bestaande (sleutelbediende) raamgrendels brengen vaak een bepaald risico met zich mee. Regelmatig laten gebruikers een sleutel achter in het slot, op de vensterbank liggen of weten ze niet meer waar ze de sleutel hebben gelaten. Code Handle biedt het comfort van een sleutelloze raamoplossing. Ideaal voor ramen in kantoorpanden, kinderdagverblijven, zorginstellingen en luxe woningen.

Inbraakwerend en (kind)veilig
De Code Handle wordt geopend wanneer de juiste 6-cijferige pincode wordt ingegeven op het codetableau. Iedere gebruiker kan een persoonlijke code invoeren, die makkelijk te onthouden is. Door middel van de ‘hangslot’ toets, wordt het slot vergrendeld. De Code Handle is in alle standen te blokkeren. Dit heeft als voordeel dat bijvoorbeeld een raam vergrendeld in ventilatiestand niet door een kind te openen is. Naast luxe en wooncomfort,  is de Code Handle dus ook een zeer kindveilige oplossing.

Eenvoudige montage
De Code Handle is eenvoudig te monteren en door de 7 mm krukstift toe te passen op de meest voorkomende ramen. Het raambeslag wordt gevoed door een batterij. Het extreem lage stroomverbruik zorgt ervoor dat het beslag minimaal 15.000 handelingen aan kan voordat de batterij vervangen dient te worden. De Code Handle geeft dit zelf aan.