Meld u gratis aan voor ons exclusieve CLIQ® partnerevent

Woensdag 27 november 2019

Gebruik onderstaand formulier om u aanmelden voor het CLIQ® partnerevent dat op woensdag 27 november zal plaatsvinden in onze showroom in Raamsdonksveer. Het thema van deze middag is 'Selling the solution' waarbij wij u handvatten en middelen aanreiken om uw doelgroep te bereiken en uw verkoop een impuls te geven. 

Tijdens deze Lunch & Learn krijgt u een update omtrent de ontwikkelingen van het CLIQ® productportfolio en evalueren we samen het CLIQ® Partnership.

Indien u nog suggesties of specifieke vragen en/of opmerkingen heeft voor deze middag, dan kunt u deze middels onderstaand formulier ook aangeven en zullen wij deze meenemen in het programma.

Het programma is als volgt:

12.30 : Ontvangst met lunchbuffet
13.00 : Opening door commercieel directeur Mark Hermans
13.15 : CLIQ® update
14.00 : Selling the solution I (Waar bied je welke oplossing aan? Welke branches zijn het meest interessant?)
14.45 : Pauze
15.00 : Selling the solution II (Hoe bereikt u uew doelgroep? Promotiemiddelen & Case studies)
15.45 : Q&A
16.30 : Afsluiting met een interessant 'marketingpakket'

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor het CLIQ partner event

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen om aan mijn verzoek te voldoen.  *

ASSA ABLOY Nederland waardeert uw privacy en vertrouwen. Hier vindt u informatie over ons werk op het gebied van privacy en gegevensbescherming, inclusief hoe we uw persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken.

U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven voor deze communicatie. Bezoek ons Privacy Centrum voor meer informatie over hoe u zich kunt afmelden, onze privacymaatregelen en hoe we ons inzetten voor de bescherming en het respecteren van uw privacy.

Door op bovenstaande button te klikken, gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden opgeslagen om aan uw verzoek te voldoen.