ASSA ABLOY 2400 serie

Dezelfde vertrouwde kwaliteit onder een nieuwe naam

Dezelfde vertrouwde kwaliteit onder een nieuwe naam

Hét paradepaardje onder de projectsloten
De LIPS 2400 serie heeft al decennialang haar sporen verdiend en is het paradepaardje onder de projectsloten. Deze serie is voorzien van tal van keurmerken (o.a. EN179, EN12209 en SKG**) en getest op minimaal 1,2 miljoen openingscycli. Dat stelt ons in staat om u 15 jaar garantie te geven op deze sloten.

Dezelfde vertrouwde kwaliteit onder een nieuwe naam
ASSA ABLOY maakt het haar klanten graag zo makkelijk mogelijk. Zo doen wij er alles aan om u een compleet hang- en sluitwerk assortiment aan te bieden onder het merk ASSA ABLOY. Om dit te realiseren, hebben wij ervoor gekozen de LIPS 2400 serie per 8 juli 2019 onder te brengen onder het merk ASSA ABLOY. Voor u als klant heeft dit geen concequenties. U kunt op de oude vertrouwde wijze blijven bestellen en er zal niets wijzigen inzake artikelnummer, artikelnaam, EAN code, artikelomschrijving en prijs. Het enige dat zal veranderen is het logo op de voorplaat en de verpakking. Kortom; de vertrouwde kwaliteit in een nieuw jasje!

De ASSA ABLOY 2400 serie staat voor:

  • maximale veiligheids- en duurzaamheidsgarantie
  • ruime keuze uit sloten voor binnen- en buitendeuren
  • veelzijdige toepassingen geschikt voor intensief gebruik
  • eenvoudige montage
  • een compleet assortiment

De meest veelzijdige serie
Alle typen sloten in één serie, praktische montagemogelijkheden, zeer inbraakwerend én duurzaam. Allemaal eigenschappen die de ASSA ABLOY 2400 serie bij uitstek geschikt maakt voor bestaande én nieuwe utiliteitsbouw. Van ziekenhuizen en kantoren tot fabrieken en bioscopen; de ASSA ABLOY 2400 serie past perfect in situaties met veel gebruikers, veel toepassingsmogelijkheden en intensief gebruik. Hierdoor kan de serie overigens ook uitstekend worden toegepast in bepaalde woningbouwprojecten, zoals gemeenschappelijke, beveiligde of zeer frequent gebruikte deuren van appartementcomplexen.