ASSA ABLOY kondigt overname aan van Marenco B.V.

/Local/NL/OW2.0/assaabloy.nl%202.0/aanl%20Beeldbank%202.0/Nieuws/Woman%20with%20arms%20outstretched%20in%20sunny%20rural%20field.jpg

ASSA ABLOY heeft Marenco, een toonaangevende leverancier van hang- en sluitwerkproducten in Nederland, overgenomen.

Marenco werd in 1984 opgericht en heeft een omzet van meer dan € 2,8 miljoen. Het bedrijf is gevestigd op een moderne, 1000 m2grote locatie in Zevenbergen en biedt werk aan 16 mensen. Het is distributeur van Mul-T-Lock producten en heeft een sterke focus op het Locksmith kanaal.

Door deze overname versterkt ASSA ABLOY Benelux haar positie als leider in oplossingen voor het openen van deuren. De expertise en het productassortiment van Marenco vormt een belangrijke aanvulling op ons aanbod in Nederland.

Marenco blijft opereren als een zelfstandige business unit.

Toen de overname bekend werd gemaakt, zei John Ward, Market Region Manager van ASSA ABLOY Benelux: “Ik ben erg blij om Marenco te mogen verwelkomen. Met goede prestaties, aanvullende producten en een schat aan ervaring in het Locksmith kanaal, zullen ze bijdragen aan ons succes. Hiermee kunnen we ons team en onze bedrijfsactiviteiten in de Benelux verder uitbreiden.”