ASSA ABLOY wint gouden Protector Award 2018

/Local/assaabloyDE/News/2018/Protector%20Award%202018%20Assa%20Abloy.jpg

Voor de zesde keer stemden de lezers van het vakblad Protector & Wik en de gebruikers van het online platform Sicherheits.info over de beste producten in de beveiligingstechniek. De winnaars werden op 27 juni bekend gemaakt op de SicherheitsExpo in München. ASSA ABLOY Sicherheitstechnik GmbH was één van de gelukkige prijswinnaars. In de categorie 'Toegangscontrole' won de fabrikant de gouden Protector 2018 voor het vergrendelings- en toegangscontrolesysteem CLIQ® Connect.

Mathias Leichtle, hoofd van Marketing Communications ASSA ABLOY DACH-regio: "We zijn erg blij dat ASSA ABLOY heeft gewonnen met CLIQ® Connect. De prijs is een bevestiging van ons werk. We werken continue aan de ontwikkeling van nieuwe producten en bestaande systemen om onze klanten meer veiligheid bieden met gelijktijdig een hoge mate van comfort en flexibiliteit. Het vergrendelings- en toegangscontrolesysteem CLIQ® Connect combineert al deze aspecten."

In 2014 kon ASSA ABLOY de zilveren Protector Award al ophalen in de categorie 'Toegangscontrole' voor het elektronische sluitsysteem eCLIQ®. Met CLIQ® Connect vindt de toegangscontrole nu realtime plaats, onafhankelijk van de locatie. Dit betekent dat toegangsrechten snel en eenvoudig kunnen worden verleend, ongeacht de locatie. Het gevolg is een besparing van tijd en geld in het beheer, maar bovenal wordt de toegang nog veiliger: in geval van een verloren sleutel kunnen toegangsrechten onmiddellijk worden verwijderd.

Hiervoor is alleen een smartphone met de CLIQ® Connect-app, een CLIQ® Connect-sleutel en de CLIQ® Web Manager vereist. Als een smartphone en een sleutel via Bluetooth zijn verbonden, kan de app nieuwe, bijgewerkte of tijdbeperkte toegangsrechten direct vanaf de server via internet opvragen en op de sleutel laden - zonder dat men naar de bedrijfslocatie hoeft te gaan. Dankzij de end-to-end encryptie van gegevens tijdens de overdracht, is CLIQ® Connect beveiligd tegen aanvallen van hackers.

Met het stemresultaat hebben de lezers van Protector & Wik en de gebruikers van het Sicherheits.info-platform de hoge en tegelijk veilige flexibiliteit van de CLIQ® Connect gehonoreerd.

ASSA ABLOY CLIQ Connect