CLIQ® Connect toegangscontrole helpt je om brandstofkosten te besparen en voorkomt verspilling

Het verduurzamen van bedrijven is een groeiende uitdaging voor ons allemaal en zeker voor organisaties met afgelegen locaties of mobiele medewerkers. Het aantal kilometers loopt al snel op wanneer werknemers telkens op het hoofdkantoor sleutels moeten ophalen of rechten moeten updaten. Het brandstofverbruik kost aanzienlijk veel geld en de CO2 uitstoot is schadelijk voor het milieu. Gelukkig is er een oplossing.

Ondanks dat automotoren efficiënter en zuiniger worden, verbruiken mobiele werknemers meer brandstof en vergroten ze de ecologische voetafdruk van uw bedrijf. U maakt een bedrijf snel duurzamer als u het aantal gereden kilometers vermindert. Het verminderen van kilometers met behoud van beveiliging is echter niet eenvoudig, als u op mechanische sleutels vertrouwt om externe locaties te vergrendelen. CLIQ® Connect elimineert de noodzaak voor werknemers om terug te keren naar het hoofdkantoor om een mechanische sleutel op te halen of terug te brengen.

Met CLIQ® Connect heeft iedereen zijn eigen programmeerbare CLIQ®-sleutel en houdt zijn toegangsrechten onderweg up-to-date met slechts een smartphone - dit betekent minder gereden kilometers en minder geld verspild aan onnodige brandstof. Het is een gemakkelijke oplossing om duurzamer te worden.

Zowel veilig als duurzaam
CLIQ® Connect maakt deel uit van het vertrouwde CLIQ® toegangsbeheer-ecosysteem en heeft direct een operationele impact. Het draadloze vergrendelingssysteem is gebaseerd op meerdere mechatronische cilinderformaten en programmeerbare elektronische sleutels. Met CLIQ® Connect werkt een sleutelhouder zijn persoonlijke toegangsrechten niet langer persoonlijk bij door terug te keren naar het basisstation, of zelfs naar het dichtstbijzijnde programmeerapparaat te gaan. Het enige dat ze nodig hebben, is de CLIQ® Connect-app en een Bluetooth-verbinding.

Het is eenvoudig, flexibel en duurzaam. Het bespaart brandstof en vermindert de emissie onmiddellijk.

De app koppelt uw programmeerbare CLIQ® Connect-sleutel, via een gecodeerde verbinding, met de CLIQ® Web Manager. Om de toegangsrechten of geldigheid van een sleutelhouder te wijzigen, heeft een systeembeheerder toegang tot de CLIQ® Web Manager - waar dan ook - en werkt deze bij. Het systeem wordt eenvoudig beheerd door veilige cloud-gebaseerde software die is gekoppeld aan de app.

Een sleutelhouder maakt een Bluetooth-verbinding tussen zijn CLIQ® Connect-sleutel en de app om toegangsrechten of sleutelvaliditeit veilig bij te werken. Er is geen sprake van reizen en geen brandstofverbruik. Een recent ‘Future of Fuels-rapport’ concludeert: "Brandstoffen hebben veel duurzaamheidseffecten en het aanpakken daarvan moet een hoge prioriteit zijn voor bedrijven." * CLIQ® Connect helpt uw bedrijf in de goede richting.

Hoeveel brandstof en onnodig energieverbruik kunt u besparen door over te schakelen op CLIQ® Connect? Download hier de gratis duurzaamheidscheck! 

*) www.bsr.org/en/collaboration/groups/future-of-fuels