ASSA ABLOY door Forbes erkend als één van 's werelds meest innovatieve bedrijven

ASSA ABLOY is opnieuw erkend voor haar innovatieve cultuur met de opname in Forbes' top 100 ranglijst van 's werelds meest innovatieve bedrijven. Voor de vierde keer staat ASSA ABLOY in de lijst, dit keer op de 78e positie.

"Ik ben er erg trots op dat we zo'n groot succes hebben geboekt met onze innovatie", zegt Nico Delvaux, President en CEO van ASSA ABLOY. "Dit is een geweldig bewijs dat onze innovatie- en technologiegedreven cultuur zijn vruchten afwerpt. Met onze 78ste plaats ben ik ook blij dat we net boven het moederbedrijf van Google, Alphabet, zijn gerangschikt. "

"ASSA ABLOY onderscheidt zich door innovatie en wanneer we het hebben over innovatie gaat het niet alleen om producten en oplossingen, maar ook om de manier waarop we omgaan met onze processen en activiteiten, innovatie is een deel van ons DNA."

Deze rangorde weerspiegelt ook de verhoogde inspanningen van ASSA ABLOY op het gebied van innovatie om tegemoet te komen aan de behoeften van de digitale en mobiele samenleving aan intelligente, verbonden en genetwerkte deuropeningsoplossingen.

Bekijk de volledige lijst hier: https://www.forbes.com/innovative-companies/list/

Vorige posities van ASSA ABLOY op de lijst:

2013: 78
2014: 93
2016: 90
2018: 78