Gratis webinar: Een introductie in geïntegreerde toegangscontrole

/Local/NL/OW2.0/assaabloy.nl%202.0/aanl%20Beeldbank%202.0/Nieuws/Nieuwsbrief-image.png

28 mei 10 - 11 uur

Wilt u graag uw kennis met betrekking tot toegangscontrole bijspijkeren? En weten hoe u gebouwen nog slimmer, veiliger én efficiënter beheersbaar maakt? Dan hebben wij goed nieuws voor u!

Op donderdag 28 mei organiseert de ASSA ABLOY Academy tussen 10.00 en 11.00 namelijk een webinar waarin onze specialisten u kennis laten maken met de innovatieve mogelijkheden van draadloze toegangscontrole met Aperio. Zij leggen u vervolgens haarfijn uit hoe deze manieren eenvoudig te integreren zijn in bestaande systemen voor toegangscontrole, gebouwbeheer, security management en meer. Tevens bieden we u een uniek kijkje achter de schermen bij ASSA ABLOY en vertellen we u graag meer over de draadloze sloten van Aperio. 

Met behulp van video’s nemen we u mee in de wereld van ASSA ABLOY. De verschillende polls zorgen ervoor dat u uw aandacht erbij houdt en zullen tevens voor de nodige interactie zorgen. En heeft u tussendoor vragen? Dan stelt u deze makkelijk en snel aan onze experts met behulp van de live chat.

Het belooft gegarandeerd een leerzame webinar te worden die met name interessant is voor iedereen die met 'smart buildings' werkt; van adviseurs tot eindgebruikers en van system integrators tot architecten. Meldt u zich aan? Wij zijn er klaar voor en verheugen ons op uw virtuele komst!