Het Aperio®-effect!

Vergeet mechanische sleutels en breid uw huidige toegangscontrolesysteem uit met draadloze technologie.

Een mechanisch hoofdsleutelsysteem is kostbaar om te beheren en biedt geringe flexibiliteit in het wijzigen van gebruikersrechten. Het verlies van een hoofdsleutel betekent dat de mechanische cilinders en sleutels in uw hele gebouw moeten worden vervangen. Dat is onvermijdelijk.

Hoeveel extra nieuwe sleutels heeft u vorig jaar besteld? 
Elke verloren sleutel kost u tijd, geld en ergernis en directe vervanging is onmogelijk. Gestolen of gekopieerde sleutels vormen een voortdurend veiligheidsrisico, omdat er geen gebruikshistorie bekend is en sleutels niet opnieuw geprogrammeerd kunnen worden.

Wat is dé oplossing van de 21ste-eeuw? 
Het antwoord leest u in de nieuwe Aperio brochure voor eindgebruikers. Klik op de banner hiernaast om de brochure te downloaden en lees meer over het Aperio®-effect!

Iedere deur wordt gekoppeld aan het toegangscontrolesysteem. Er kunnen bestaande toegangspasjes of digitale identificatiedragers worden gebruikt. Ongeacht welk systeem u momenteel bezit, Aperio® verbetert de beveiliging van ieder gebouw. 

1. Vergeet sleutels - Verhoog de veiligheid van uw deuren met Aperio® Vergeet mechanische sleutels. Met Aperio® duurt het slechts enkele minuten om toegangscontrole te organiseren en de veiligheid direct te verhogen. Herprogrammeer een RFID-kaart en beschik direct over een nieuwe ‘sleutel’.
2. Geen bekabeling nodig – Snel en eenvoudig te installeren Geen zorgen bij het uitbreiden van uw toegangscontrolesysteem. Eenvoudige, snelle installatie, zonder bekabeling en minimale verstoring van de dagelijkse bedrijfsvoering tijdens de installatie.
3. Bespaar energie – Bespaar geld Bespaar energie en geld. Aperio®- sloten werken op standaard lithium-ion batterijen en worden alleen ‘wakker’ wanneer er een toegangskaart wordt aangeboden. De complete lijn Aperio®-producten is ontworpen om op (de meeste) binnen- en buitendeuren te worden toegepast. Monteer simpelweg batterijgevoede Aperio®-sloten met geïntegreerde kaartlezers op iedere deur, waar u de veiligheid wilt verhogen.