Introductie Incedo Business

/Local/NL/OW2.0/assaabloy.nl%202.0/aanl%20Beeldbank%202.0/Oplossingen%20en%20Referenties/Oplossingen%20voor%20toegangscontrole/Incedo/AA_Incedo_ecosystem_OneWeb_software_header.jpg

ASSA ABLOY Opening Solutions lanceert Incedo Business, dè flexibele en platformgebaseerde oplossing voor toegangsbeheer die is ontwikkeld om met u mee te groeien.

De wereld is continu in beweging. Mensen, gegevens en goederen zijn meer dan ooit in verandering. Van een beveiligingsoplossing wordt verwacht dat deze zich hier keer op keer op aanpast. ASSA ABLOY lanceert Incedo Business, de beveiligingsoplossing die al uw beveiligingssoftware en -hardware binnen één platform verbindt. De gebruikersinterfaces van Incedoä  zijn vriendelijk, flexibel en eenvoudig te updaten. Zo stelt u makkelijk èn snel in wie wanneer toegang heeft tot welke deur. Hiermee houdt u uw mensen in beweging en laat u uw bedrijf groeien.


Connectiviteit, gebruiksgemak èn eenvoud

Mensen vereisen verschillende toegangstijden en -punten. Daarnaast veranderen uw toegangs- en beveiligingseisen van dag tot dag. Hierdoor is een statische oplossing geen optie meer. In plaats daarvan moet één enkel, allesomvattend beveiligingsplatform connectiviteit, gebruiksgemak èn eenvoud bieden. En dit platform dient tegelijkertijd uw pand te beveiligen en de toegang te filteren om de steeds veranderende bewegingen van mensen te beheren. Toegangscontrole maakt deze verplaatsing van mensen mogelijk, dus het juiste systeem is hierin cruciaal. 


Meer controle en flexibiliteit
Incedo maakt het leven en alle bijbehorende zaken gemakkelijker en efficiënter voor iedereen; van installateurs tot eindgebruikers. Facilitair Managers hebben meer controle en flexibiliteit dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Denk aan het maximaliseren van het investeringsrendement, waarbij Incedo Business snel kan opschalen wanneer dat nodig is. Daarnaast kunnen systeembeheerders meer doen binnen de beschikbare budgetten. Zo kunnen zij toegangsprofielen initiëren, annuleren of wijzigen en bewegingen op hun locatie realtime volgen.


Geen vertragingen of onnodige complexiteit meer
Ondertussen krijgen gebruikers de individuele toegangstijden en toegangsrechten die ze nodig hebben. Zij kunnen vrij bewegen zonder de veiligheid van andere mensen en apparatuur in gevaar te brengen. Integrators kunnen middels de moderne technologieën verbonden systemen snel upgraden en zo risico’s minimaliseren. En installateurs hoeven niet langer te worstelen met incompatibele systemen; Incedo Business is namelijk in staat om samen te werken met andere systemen. Dit betekent dat vertragingen of onnodige complexiteit tot het verleden behoren.


Een gouden combinatie
Het Incedo Business ecosysteem combineert het toonaangevende programma van toegangshardware en beveiligingsoplossingen van ASSA ABLOY met flexibele software en meerdere beheeropties. De bekroonde draadloze digitale sloten en bedrade wandlezers van ASSA ABLOY beveiligen al uw binnen- en buitendeuren. 


Altijd een veilige toegang tot uw pand
Door de ruime keuze aan kaart- en tokenreferenties ervaren de gebruikers het gemak van veilige toegang tot uw pand en de ruimtes daarbinnen. En met de virtuele sleutels van Incedo kunnen deuren eenvoudig geopend worden met een smartphone.


Incedo beweegt met u mee
De beheeropties van Incedo - Lite, Plus en Cloud - variëren van instapniveau tot cloudgebaseerd beheer. En het mooie is dat u meerdere locaties en integraties van derden kunt beheren, inclusief beveiligingsoplossingen zoals CCTV. Upgrade en downgrade alles zo vaak als u wenst, voeg hardware en referenties toe of verwijder ze op aanvraag en wissel van beheeropties. En dit allemaal binnen één enkele omgeving. Tevens verloopt de migratie tussen Lite-, Plus- en Cloud-versies altijd naadloos in elke richting. Incedo staat hierdoor garant voor flexibiliteit èn schaalbaarheid in elk opzicht en voldoet hiermee te allen tijde aan uw beveiligingsbehoeften.


De visie van ASSA ABLOY
Incedo™ Business sluit naadloos aan op de visie van ASSA ABLOY om een ​​veiligere en meer open wereld te creëren die iedereen in beweging houdt. Samen. Neem voor meer informatie en het downloaden van een gratis oplossingsgids contact op met uw accountmanager of ga direct naar www.assaabloyopeningsolutions.nl/incedo