Kantoorbeveiliging: Houd uw werkplek privé met de Code Handle® deurkruk met PIN

Pincodes beschermen ... vraag het maar aan uw bank of creditcardmaatschappij. Hoeveel kamers op uw kantoor zouden niet publiekelijk toegankelijk moeten zijn? Waarschijnlijk nogal wat. Maar van uw collega’s verlangen dat zij de deuren op slot doen en hun sleutels afgeven en weer ophalen bij de receptie is niet realistisch. In deze gevallen biedt Code Handle de oplossing.

Deze eenvoudig, veilige en gemakkelijk te installeren deurkruk werkt met uw huidige deurslot. U hoeft het sluitmechanisme niet te veranderen; vervang slechts de bestaande deurkruk om PIN-beveiliging aan een kantoordeur toe te voegen. Met Code Handle is er geen bedrading of duur toegangscontrolesysteem nodig en ook omslachtige fysieke sleutels zijn overbodig.

De ingebouwde elektronische PIN functionaliteit regelt de beveiliging voor u. Toets uw 4-cijferige code in op de geïntegreerde druktoetsen en de deur gaat open. Code Handle wordt geleverd met een hoofdcode en 9 verschillende gebruikerscodes, zodat u de toegang tot een selecte groep mensen kunt beperken - bijvoorbeeld leidinggevenden, de IT-afdeling of de schoonmakers.

Code Handle is tevens zelfsluitend. De automatische vergrendeling zorgt ervoor dat een kantoor, magazijn of personeelsruimte altijd veilig is afgesloten wanneer u de deur sluit. Zo weet u zeker dat niemand het nieuwe organogram heeft gezien dat u op uw bureau hebt achtergelaten en dat u het archief niet zonder toestemming heeft betreden.

Eenvoudige beveiliging in een elegant ontwerp geschikt voor elk kantoor
Met Code Handle wordt gebruiksvriendelijke beveiliging geleverd in een strak en elegant ontwerp. Vergeet lelijke mechanische vergrendeling met druk- en draaiknoppen. De onopvallende codehendel is van geborsteld roestvrijstaal en gesatineerd chroomzink, in een slank ontwerp dat past bij elke moderne kantooromgeving.

Alle beveiliging die u nodig hebt, zit in de deurkruk. Twee standaardbatterijen (CR2) zitten in de kruk en zijn goed voor 30.000 keer vergrendelen / ontgrendelen. Een indicator geeft aan wanneer het tijd is om ze te vervangen. Code Handle is verkrijgbaar in een linkse en rechtse versie. Het is getest op brand en maakt een vrije uitgang van de binnenkant van een kamer mogelijk.

Code Handle houdt gevoelige documenten, vergaderruimtes en persoonlijke bezittingen veilig. Want je kunt niet elke kamer vergrendelen en overal CCTV installeren. Met Code Handle is dat dan ook niet nodig.