Maak kennis met de ASSA ABLOY Academy

/Local/NL/OW2.0/assaabloy.nl%202.0/aanl%20Beeldbank%202.0/Academy/Header%20Academy%20def.png

De scholen zijn weer begonnen en ook de ASSA ABLOY Academy opent haar deuren in Nederland!

ASSA ABLOY is zich er zeer van bewust dat het succes van onze producten en oplossingen staat of valt met de kwaliteit van advisering, installatie, onderhoud en beheer. Speciaal voor onze installateurs, integrators, locksmiths, adviseurs, architecten en eindgebruikers organiseren wij professionele trainingen die zowel theorie als praktijk behandelen.

Medio september starten de eerste trainingen voor onze toegangscontroleoplossingen en deurdrangers. Het trainingsaanbod wordt met regelmaat uitgebreid en geüpdatet. Alle trainingen worden gehouden in ons trainingscentrum op ons hoofdkantoor in Raamsdonksveer. Deze trainingen zijn gratis voor onze partners en klanten, inclusief lunch, trainingsmateriaal en certificaat.

Erkend door Federatie Veilig Nederland:
Ondernemersvereniging Federatie Veilig Nederland (voorheen Vebon) is de belangenbehartiger voor de technische (brand)veiligheid in Nederland. ASSA ABLOY is door Federatie Veilig Nederland getoetst en aangemerkt als erkende producttrainer Elektronisch Toegangsbeheer. Met de erkenning ziet Federatie Veilig Nederland erop toe dat onze Electronic Access Control, Aperio en SMARTair trainingen de juiste informatie bevatten die een cursist nodig heeft om een toegangscontrolesysteem op een correcte manier te installeren. Klik hier om het officiële Federatie Veilig Nederland certificaat te bekijken.

Bekijk hier de Academy trainingskalender