Nieuwe CLIQ Local Manager Software

/Local/NL/OW2.0/assaabloy.nl%202.0/aanl%20Beeldbank%202.0/Producten/CLIQ/Local%20Manager/AA_eCLIQ_CWM_Meeting_eCLIQ_CWM__02.png

Vanaf heden is de nieuwe CLIQ Local Manager van ASSA ABLOY beschikbaar. Met deze nieuwe generatie beheersoftware is er nu een makkelijke oplossing voor het programmeren van toegangsautorisaties en tijdschema's voor sleutels, deuren en personen in eCLIQ en Verso CLIQ systemen.

De CLIQ Local Manager is een lokaal geïnstalleerde software voor het beheer van één of meerdere CLIQ-sluitsystemen. Met deze software kunnen systeembeheerders het dagelijkse beheer van CLIQ sluitsystemen uitvoeren via een verscheidenheid aan taken, al naar gelang de specifieke behoeften van hun omgeving. Hierbij worden de toegangsrechten van gebruikerssleutels lokaal beheerd via programmeerapparatuur die is aangesloten op de desktop. De CLIQ Local Manager is dus een handige, gebruiksvriendelijke en intuïtieve tool voor eenvoudig beheer van CLIQ systemen in kleine en middelgrote bedrijven, scholen, instellingen, etc.

Meer weten? Klik dan snel hier om de brochure te downloaden of installeer de demo versie om te ontdekken wat je met CLIQ Local Manager kan doen!