Nieuwe Openow app voor SMARTair voegt online functionaliteit toe aan uw offline vergrendeling

/Local/NL/OW2.0/assaabloy.nl%202.0/aanl%20Beeldbank%202.0/Producten/SMARTair/SMARTair%202020/Mobile%20Access%20Control%20with%20Openow.jpg

De vernieuwde Openow-app bevat nu Update on Card-functies, die additionele en krachtige mogelijkheden bieden speciaal voor beveiligingsmanagers.

Openow is de handige mobiele oplossing voor SMARTair draadloze sluitsystemen. Waarbij gebruikers hun gevalideerde digitale sleutels veilig opslaan in de Openow-app. Om een ​​SMARTair-slot te openen, houden ze slechts hun telefoon tegen de ingebouwde RFID-lezer. Een gecodeerde (https / AES128) Bluetooth-verbinding verbindt de telefoon en de sluitcomponent om een ​​ontgrendelingsverzoek snel te valideren of te weigeren. Met Openow™ heb je altijd je sleutels bij, mits je je telefoon bij je hebt.

Facilitair managers zijn veel minder tijd kwijt aan toegangsbeheer wanneer ze traditionele toegangskaarten en -druppels vervangen door de Openow-app. Omdat Openow en de intuïtieve SMARTair TS1000-software alles afhandelen, zijn vertragingen bij het uitgeven of intrekken van ‘kritische’ sleutels niet langer een risico.

Fysieke identificatiedragers hoeft men niet langer te verwerken of bij te houden; programmeerapparaten zijn overbodig; en ook wachtrijen bij de receptie voor het verkrijgen van identificatiedragers zijn verleden tijd.

Openow is nu ook de mobiele oplossing voor Update on Card-systemen
De vernieuwde Openow-app voor SMARTair voegt online functionaliteit toe aan uw offline sluitplan waardoor uw beveiliging nog efficiënter wordt. Openow-beheerdersfunctionaliteit omvat nu Update on Card beheer voor SMARTair-deurcomponenten. Krachtige functies die doorgaans alleen beschikbaar zijn in de online modus, zijn nu ook beschikbaar voor SMARTair offline sloten - zonder dat daarvoor speciale wall-updaters of communicatiehubs hoeven te worden geïnstalleerd.

Elke keer dat een gebruiker een SMARTair-deur opent met Openow, worden alle data en gebeurtenissen gerapporteerd in de software, waardoor beveiligingsmanagers op de hoogte worden gebracht van deurhandelingen, batterijstatus en meer.

Voor meer informatie kunt u de nieuwe SMARTair Openow-brochure hier downloaden.