overgang van Kuehne+Nagel distributiecentrum Moerdijk naar DHL in Tiel

/global/scaled/7196x3134x0x494x1000x435/Local-NL-OW2.0-assaabloy.nl 2.0-aanl Beeldbank 2.0-Nieuws-2021-Distribution_Logistics_0004.jpg

Eind december gaan wij voor de opslag en verzending van onze goederen over van Kuehne+Nagel naar DHL in Tiel. Met DHL hebben wij dan één logistieke partner voor zowel de opslag als het vervoer van pakjes, dozen, bundels en pallets. DHL staat al jaren garant voor een zeer hoog serviceniveau en met deze overstap zijn wij er van overtuigd dat wij onze service naar u nog verder kunnen verbeteren. DHL Tiel zal voor de opslag en verzending van goederen naast een Benelux functie ook een centrale functie gaan vervullen voor ASSA ABLOY Europa.

Qua pakdagen, pakbonnen, verzenddagen, consolidatie, verpakking en labelling van goederen verandert er niets voor u.

Graag voor nu rekening houden met het volgende:
Wij doen er alles aan om de overgang van Kuehne+Nagel naar DHL zo soepel mogelijk te laten verlopen voor u. Achter de schermen zijn wij al geruime tijd bezig met deze grote logistieke operatie die op korte termijn wordt afgerond.

De verplaatsing van goederen van het ene naar het andere magazijn is een grote logistieke operatie en zorgt ervoor dat wij dit jaar geen zendingen kunnen versturen na 17 december. Orders welke we niet voor die tijd kunnen leveren, zullen bevestigd worden vanaf 10 januari 2022.

Om onze service en leveringen naar u te borgen, vragen wij u orders voor levering dit jaar en de eerste week van januari 2022 zo snel mogelijk te plaatsen, zodat wij inzichtelijk hebben wat de vraag is en kunnen schakelen om tijdige levering te borgen.

Sluitsystemen staan buiten deze verhuizing en zullen tot en met 23 december 2021 worden uitgeleverd.

Retouren
In verband met de overgangsperiode kunnen wij tussen 1 december en 10 januari geen retouren (handelsgoederen) ontvangen. Indien u goederen wilt retourneren in deze periode neemt u dan contact met ons op, zodat wij uw retourzending naar tevredenheid kunnen afhandelen.

Wij danken u alvast voor uw medewerking. Mocht u nog vragen hebben dan zijn wij vanzelfsprekend beschikbaar voor u. Telefoonnummer verkoop binnendienst 088-6394639. U kunt ook een mail sturen naar verkoop@assaabloy.nl.