Brivo én ASSA ABLOY slaan handen ineen

Gebruik Brivo Onair om meer deuren te beheren met ASSA ABLOY Aperio®

Vanaf heden ondersteunt Brivo Onair real-time monitoring en controle van de sloten van ASSA ABLOY Aperio®. Hiermee is Brivo Onair naadloos te integreren met de draadloze sloten van ASSA ABLOY’s Aperio® voor alle soorten binnendeuren; van kantoordeuren en brandwerende deuren tot serverrackers en klaslokalen.

Wiebe de Ruiter (Accountmanager Professional End User & Access Control ASSA ABLOY): “Brivo Onair en de draadloze sloten van ASSA ABLOY Aperio zijn een goede én slimme combinatie. U realiseert real-time monitoring, vereenvoudigt de installatie én u elimineert de dure apparatuur en bedrading van de deuren.”

Toepassingsmogelijkheden en voordelen
U biedt niet alleen veiligheid met real-time monitoring van de deurstatus en toegangscontrole via Brivo Onair, maar vermindert tegelijkertijd de installatietijd en -kosten door de kostbare laatste meters bedrading van de deur te elimineren. Daarnaast ondersteunt de integratie meerdere behoeften met betrekking tot binnenvergrendeling. Denk hierbij aan deuren, kluisjes en serverrekken.

Ed Broeders (Regional Sales Manager Brivo): “U ontgrendelt eenvoudig deuren op afstand van Brivo Onair of de Brivo Onair Mobiele App en u stelt gebruikers in staat de deuren te openen met Brivo Mobile Pass-inloggegevens.

________________________________________________________________________________________________________

Over Brivo
Brivo is de wereldwijde leider op het gebied van cloud-gebaseerde toegangscontrole- en beveiligingsplatforms voor commerciële en meergezinswoningen. Onze missie is het leveren van Simply Better Security. Oplossingen die de gebruikerservaring van vastgoedbeheerders, huurders, medewerkers en bezoekers verbeteren. Met meer dan 20 miljoen gebruikers en 1.500 resellers in 42 landen, heeft ons SaaS-platform sinds 2001 de beveiligingservaring op het gebied van toegangscontrole, mobiele referenties, videobewaking, identiteitsfederatie, bezoekersbeheer, intercoms en liftcontrole verenigd. Honderden softwarepartners en eindgebruikers gebruiken onze API’s en SDK’s om onze oplossingen uit te breiden tot een uniek verticaal marktaanbod. Meer dan tien jaar SOC-audits onderstrepen onze inzet voor de bescherming van de privacy van klanten en de beveiliging van gegevens. Brivo heeft zijn hoofdkantoor in Bethesda, Maryland.

Over ASSA ABLOY
ASSA ABLOY Opening Solutions, onderdeel van de ASSA ABLOY Groep, is dé specialist in vergrendeling en ontgrendeling van deuren voor de utiliteits- en woningbouw. Met het uitzonderlijk brede assortiment aan mechanische en elektromechanische kwaliteitsproducten heeft ASSA ABLOY alle ingrediënten in huis voor het realiseren van de ideale beveiligingsoplossing. Binnen ASSA ABLOY Opening Solutions bundelen meerdere vertrouwde spelers hun krachten. Het resultaat is een overtuigende dienstverlening, gebaseerd op zeven kwaliteitsmerken die zich al ruimschoots hebben bewezen: Nemef, LIPS, YALE, ASSA ABLOY, IKON, effeff en ABLOY.