PIN-validatie maakt van CLIQ® Connect een nog veiligere toegangsoplossing voor buitendienstmedewerkers en externe locaties

/Local/NL/OW2.0/assaabloy.nl%202.0/aanl%20Beeldbank%202.0/Nieuws/ASSA-CLIQ-Connect-PR-Image-1500x900px.jpg

Een nieuwe PIN-validatieoptie voegt een extra beveiligingslaag toe aan ASSA ABLOY's CLIQ® Connect programmeerbare oplossing voor toegangscontrole.

Vanaf nu kunnen beheerders bij het verlenen of wijzigen van toegangsrechten een pincode instellen die sleutelhouders moeten invoeren om hun sleutel bij te werken. Een paar klikken in de gebruiksvriendelijke CLIQ® Web Manager-interface volstaan om nieuwe sleutelrechten te beschermen met een unieke pincode. Zonder de pincode in te voeren, kunnen gebruikers hun sleutel niet opnieuw valideren of bijwerken om een slot te openen.

Deze nieuwe functie verhoogt de beveiliging tegen ongeautoriseerde toegang tot kritische omgevingen zoals, infrastructuurlocaties, datacentra en opslagruimten voor geneesmiddelen.

"CLIQ® Connect combineert gemak met een hoge beveiliging", legt Stephan Schulz, CLIQ Product Manager bij ASSA ABLOY EMEA uit. "Een sleutelhouder valideert niet langer zijn sleutel of werkt zijn toegangsrechten persoonlijk bij door terug te keren naar het hoofdkantoor of het dichtstbijzijnde programmeerapparaat. Alles wat men nodig heeft, is een smartphone, de CLIQ® Connect-app en een veilige Bluetooth-verbinding. "

"En nu, met de optie voor beheerders om PIN-updates van sleutelrechten te beschermen of opnieuw te valideren, is het nog veiliger."

De CLIQ® Connect-app koppelt een programmeerbare sleutel van de gebruiker, via een gecodeerde cloudverbinding, met de CLIQ® Web Manager. Om de toegangsrechten van een sleutelhouder te wijzigen, heeft een beveiligingsmanager toegang tot zijn CLIQ®-software en werkt deze bij. Een sleutelhouder maakt een veilige Bluetooth-verbinding tussen zijn CLIQ® Connect-sleutel en de app om toegangsmachtigingen onmiddellijk bij te werken of opnieuw te valideren.

De veilige oplossing van CLIQ® Connect voor beheer van mobiele toegang heeft al meerdere vakprijzen gewonnen. Zo won CLIQ® Connect de Detektor International Award, de Gold Trophy bij de APS Awards in Frankrijk en de Protector & Wik's Golden Protector 2018 voor toegangscontrole.

"CLIQ® Connect is eenvoudig en flexibel, zelfs voor de grootste organisatie", voegt Stephan Schulz toe. "Het bespaart u tijd. En omdat uw buitendienstmedewerkers minder kilometers rijden om fysieke sleutels te verzamelen en terug te brengen, is het ook een duurzamere oplossing voor toegangscontrole. "

Ontdek hoe CLIQ® Connect kan bijdragen aan de duurzaamheidsstrategie van uw organisatie, ga naar: https://assaabloy.nl/cliq-duurzaamheidscheck