Toegang met zorg! Wat maakt Code Handle® het juiste deurslot voor in de zorgpraktijk?

/Local/NL/OW2.0/assaabloy.nl%202.0/aanl%20Beeldbank%202.0/Nieuws/CodeHandle_PR_vertical_healthcare_1050x600.jpg

In elke drukke medische praktijk, zoals klinieken, tandarts- of fysiotherapiepraktijken, is het maar al te gemakkelijk om per ongeluk een deur niet af te sluiten. Met dure apparatuur of opiaten aan de andere kant van de deur, is dat een uitnodiging voor ongewenste toegang. Maar met een Code Handle deurslot, voorzien van een elektronische PIN-code, hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken.

De veilige, eenvoudig te monteren Code Handle past op nagenoeg elke bestaande deursituatie. U verwisselt eenvoudig de huidige deurklink voor een slanke, onopvallende Code Handle en bevestigt deze met slechts twee schroeven. Uw spreekkamer, medicijnkast of opslagruimte is vanaf dan afgeschermd met een PIN-code. 

Met Code Handle is er geen bekabeling noch dure toegangscontrole nodig. Twee standaardbatterijen (CR2) in de handgreep zijn de voeding voor gemiddeld 30.000 keer vergrendelen en ontgrendelen. Uw Code Handle wordt geleverd met een mastercode en 9 verschillende gebruikerspincodes - het is zo eenvoudig om personeel te ontdoen van mechanische sleutels die men bij zich moet houden. PIN-codes zijn eenvoudig in te stellen en te wijzigen door een beheerder. Medewerkers hebben geen specialistische of externe hulp nodig om uw Code Handle-deuren te beheren.

De geïntegreerde PIN-codetoetsen zijn eenvoudig in gebruik. Iedereen die bevoegd is, voert zijn 4-cijferige code in op het handvat om de deur te ontgrendelen. Artsen, verpleegkundigen en andere professionals, evenals administratief personeel, praktijkmanagers, bewakers en schoonmaakploegen, komen en gaan met hun eigen pincodes.

Voor extra veiligheid en gemoedsrust vergrendelt een Code Handle automatisch wanneer de deur sluit. Nu kunt u er zeker van zijn dat niemand het vertrouwelijke patiëntendossier op uw bureau heeft gezien of zonder toestemming de medicijnopslag is binnengegaan.

Welke deuren hebben een Code Handle nodig?
Binnen een zorginstelling zijn niet alle personeelsleden bevoegd voor toegang tot elke ruimte. U wilt niet dat iemand uw spreekkamer binnenloopt. Artsen en patiënten verwachten privacy. Met Code Handle blijven ruimtes privé.

Waar bewaar je gereguleerde medicijnen of afvalbakken voor gevaarlijk afval? Installeer een Code Handle zodat u niet langer een fysieke sleutel hoeft te zoeken of het slot moet laten vervangen als het ontbreekt.

In veel behandelings- en onderzoeksruimtes staan dure of gevaarlijke apparatuur, waaronder röntgenapparatuur, tandheelkundige hulpmiddelen en specialistische fysiotherapiekits. Met Code Handle krijgt dit alles het extra beveiligingsniveau dat het verdient - zonder de kosten van toegangscontrole.

Ga voor meer informatie over hoe gemakkelijk zorginstellingen kunnen profiteren van ASSA ABLOY’s Code Handle met PIN-vergrendeling naar de Code Handle sectie