Traka21; de intelligente sleutelkast

Houd mechanisch sleutelbeheer digitaal onder controle!

ASSA ABLOY maakt sleutelbeheer voor kleine tot middelgrote organisaties eenvoudig en beheersbaar met de compacte sleutelkast Traka21. Dit stand-alone sleutelbeheersysteem met RFID-technologie traceert en beheert tot maximaal 21 sleutels of sleutelbossen. Met Traka21 hoeft u zich nooit meer af te vragen waar sleutels zijn gebleven. Ideaal voor bedrijven die nu veel tijd kwijt zijn aan het handmatig uitgeven en registreren van sleutels.

Dagelijks worden sleutels gebruikt voor vergaderruimtes, archiefkasten, opslagruimtes, serverkasten, poolauto’s en andere toepassingen. Voor veel organisaties is het een uitdaging om de juiste sleutel op het juiste moment voor de juiste personen beschikbaar te hebben. Met Traka21 kunt u zelf bepalen wie er binnen uw organisatie toegang heeft tot welke sleutel. Wie een sleutel uit de kast wil nemen, moet zich autoriseren met behulp van een persoonlijke code. De Traka21 controleert tot welke sleutelposities de gebruiker bevoegd is en geeft deze vervolgens vrij. 

Plug & Play oplossing
Toegang tot de Traka21 kast is mogelijk via het handige touchscreen waarop u uw pincode moet ingeven. Zo kan iedereen 24/7 bij de sleutels waar hij recht toe heeft. De sleutel waar een persoon geen toegang tot heeft blijft geblokkeerd. Voor Traka21 heeft u geen verbinding met een netwerk of computer nodig. Het systeem werkt via netvoeding en is optioneel beschikbaar met een back-up batterij. 

Controle- en rapportagefunctie
Met Traka21 kunt u een gedetailleerde geschiedenis van de sleutels en gebruikers opvragen. Zo kunt u nagaan wie welke sleutel in zijn bezit heeft gehad en op welk moment. Deze lijst kan eenvoudig van het scherm worden afgelezen of geëxporteerd via de USB poort. Ook het autoriseren van personen kan via het touchscreen of via een import met USB tot maximaal 1000 gebruikers. Zo houdt u altijd de controle op uw sleutelbeheer.

Altijd de nieuwste versie
Wist u dat Traka21 regelmatig nieuwe updates heeft? Zo is de Traka21 sleutelkast nu beschikbaar met een Nederlandstalig menu. Vul hieronder uw gegeves in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de nieuwste software, een handleiding én een overzicht van welke functionaliteiten er allemaal zijn toegevoegd. Handig en wel zo makkelijk! 

Vul hier uw gegevens in en ontvang de nieuwste Traka21 update eenvoudig en snel per e-mail