Trendy zwart met ASSA ABLOY

Welke look & feel wil jij creëren? Je hebt al een basis, maar je kunt de sfeer eenvoudig aanpassen door subtiel de kleur zwart toe te voegen. Dit is een kleur die bij veel interieurstijlen en dus ook bij veel smaken past. Ga je voor een stoere industriële look of zorg je voor subtiele eyecatchers. Met de kleur zwart creëer je al snel een compleet nieuwe en ruimtelijke sfeer met oog voor detail. ASSA ABLOY heeft trendy zwarte producten voor zowel woning- als utiliteitsbouw, hieronder een greep uit het assortiment.

Nemef 1200 serie zwart

De bekende Nemef 1200 serie sloten zijn nu ook verkrijgbaar met zwartgelakte voorplaat in diverse uitvoeringen!

ASSA ABLOY 2400 serie zwart

De 2400 serie heeft al decennialang haar sporen verdiend en is het paradepaardje onder de projectsloten. Nu ook leverbaar met zwarte voorplaat.*

*Op aanvraag in meerdere RAL kleuren leverbaar.

ASSA ABLOY Deurdrangers

ASSA ABLOY biedt een compleet assortiment deurdrangers en glijarmsystemen. Meerdere type deurdrangers zijn nu ook in trendy zwart leverbaar!

Zwarte cilinders

Naast het slot met zwarte voorplaaten een zwart beslag mag natuurlijk een zwarte cilinder niet ontbreken! ASSA ABLOY heeft het in huis!

Nemef Hollands Design

Geef jouw buitendeur een nieuwe look met Nemef Hollands Design! Dit hoogwaardige deurbeslag is ontworpen door designer Arjan Moors en ook in zwart verkrijgbaar!

Interesse? Neem contact op met uw accountmanager of met onze verkoop binnendienst!