Bestekservice utiliteitsbouw

Snel, compleet en eenvoudig een bestek samenstellen

Snel en efficiënt
Via een eenvoudige keuzestructuur kunt u op deurfunctie een compleet hang- en sluitwerkbestek samenstellen. Door het beantwoorden van een aantal vragen zoals type deur, type ruimte, prestatie-eisen, regelgeving en normen et cetera worden deurfuncties geselecteerd.

Geteste concepten
De samenhang van de producten per deurfunctie zijn getest en voldoen aan alle gestelde normen zoals NEN-EN, SKG, brandwerendheid, et cetera. Door de perfect op elkaar afgestemde producten worden bouw- en faalkosten verminderd.

Alle informatie in één systeem
De producten en concepten zijn volledig gedocumenteerd met omschrijvingen op product-, deurfunctie- en projectniveau. U kunt zelf aangeven of u een STABU-uitwisselformaat wenst of een recapitulatie van uw bestekteksten. Van elk product zijn er productbladen, handleidingen, CAD-tekeningen en foto’s beschikbaar. De producten zijn tevens opgenomen in de BouwConnect Bibliotheek.

Met één klik een offerte aanvragen
De digitale bestekservice biedt de mogelijkheid om een project aan te maken en de gekozen deurfuncties hierin op te slaan. Zodra een project gereed is, kan u met één druk op de knop een offerte aanvragen.

Bekijk hieronder de introductievideo bestekservice: