Door Opening Solutions

Voor omvangrijke of andere bijzondere projecten, bieden de adviseurs van ASSA ABLOY Nederland graag advies en service op maat.

We doen dat vanuit een speciale projectafdeling onder de naam Door Opening Solutions, die voor opdrachtgevers op zoek gaat naar de best denkbare oplossing. Daarbij puttend uit de mogelijkheden van onze merken ASSA ABLOY, ABLOY, effeff, IKON, LIPS en Nemef.  

ASSA ABLOY Nederland heeft te maken met uiteenlopende, unieke of zelfs uiterst complexe eisen van opdrachtgevers. Daarbij gaat het steeds vaker niet alleen om het adviseren van het juiste product, maar om het realiseren van een totaaloplossing die in alle opzichten voldoet. Dat is dan ook wat wij de markt bieden met onze afdeling Door Opening Solutions.  

De adviseurs van Door Opening Solutions nemen zo nodig de integrale verantwoordelijkheid voor projecten. Ze inventariseren de eisen van de opdrachtgever, bieden adviezen, ontwikkelen sluitplannen, combineren de juiste producten met elkaar, verzorgen de volledige uitwerking van hang- en sluitwerkstaten, leveren bestekteksten aan, wonen vergaderingen bij, begeleiden projecten en bewaken budgetten.