Werkwijze

De mogelijkheden op het gebied van hang- en sluitwerk en toegangsoplossingen zijn eindeloos. Het veelzijdige productaanbod van ASSA ABLOY bewijst dat eens te meer.

De uitdaging is, om te midden van al die keuzevrijheid, die ene ideale oplossing te vinden voor uw specifieke uitdaging. Onze adviseurs van Door Opening Solutions doorlopen daarbij een aantal vaste stappen.  

Analyse
Elkaar verstaan, begint met luisteren. En in ons geval ook met bekijken, onderzoeken, berekenen en bespreken. Zo komen we tot een scherpe analyse en een doeltreffend advies.  

Advies
Met onze adviezen kunt u meteen aan de slag. U ontvangt een compleet plan, een overzicht van de benodigde producten en een heldere indicatie van kosten en werkzaamheden.  

Realisatie
De kracht van ASSA ABLOY is dat we de oplossingen die we bedenken ook kunnen realiseren. Waarbij we er zo nodig voor kiezen om bestaande producten aan te passen aan uw situatie of zelfs geheel nieuwe producten te ontwikkelen.  

Garantie
Ook na oplevering nemen wij onze verantwoordelijkheid. Onder meer in de vorm van Life Cycle Support: ons op maat gesneden onderhoudscontract, waarbij u profiteert van preventief onderhoud, aantrekkelijke tarieven en voorrang bij storingen.