OEM-oplossingen

Onze OEM-oplossingen met kwalitatief hoogwaardige producten

Binnen ASSA ABLOY Nederland vindt u specialisten waar het gaat om (elektro)mechanische vergrendelingoplossingen voor u als producent van ramen, deuren, interieurs en industriële eindproducten. U beschikt daarmee over een zeer breed scala aan mogelijke oplossingen met kwalitatief hoogwaardige producten uit de ASSA ABLOY groep.

Metalen ramenindustrie

Als verwerker van aluminium en stalen profielen vindt u binnen onze afdeling OEM passende oplossingen voor uw vergrendelingsvraagstukken. Onze deskundige medewerkers inventariseren uw specifieke wensen en vertalen dit naar een mechanische of elektromechanische oplossing.
U heeft de garantie op een perfect werkende deursituatie en kunt ondersteund worden bij de eerste montage. Wij testen samen met u onze totaalconcepten zodat er gecertificeerde elementen ontstaan die ingezet kunnen worden. Op deze wijze kunnen we met u het totale proces optimaliseren en uw opdrachtgevers hoogwaardig gecertificeerde oplossingen bieden.

Timmer- en deurenindustrie

Als fabrikant van houten deuren en kozijnen kunt u kiezen uit een breed assortiment kwaliteitsproducten om uw deuren sluitend te maken.
Onze OEM adviseurs staan voor u klaar om passende concepten te bedenken en zo meerwaarde te genereren voor uw organisatie. 

Interieurbouw

Sinds vele jaren worden industriecilinders uit de ASSA ABLOY Groep toegepast in interieurs van juweliers, telecom winkels en overal waar extra aandacht besteed wordt aan het voorkomen van ongeoorloofd openen van kasten en vitrines.
Wij mogen inmiddels vele bekende retailorganisaties tot onze klanten rekenen. Wij denken graag met u mee om een passend veiligheidsadvies voor uw interieurconcept op te zetten.

Industriële toepassingen

U maakt een product waar een geïntegreerde vergrendeling wordt gevraagd?
In deze markt denken wij met u mee om bijvoorbeeld een vergrendeling op maat te ontwikkelen specifiek afgestemd op uw product. Uiteraard putten wij ook uit een uitgebreid assortiment standaard producten. Neem contact met ons op zodat wij met u mee kunnen denken.