Bij ASSA ABLOY kiest u dé veiligheidsoplossing op maat

ASSA ABLOY begrijpt dat het combineren van beveiliging, veiligheid én comfort vandaag de dag een uitdagende taak is binnen de zorgsector. Door de complexe tegenstelling van een gesloten en open cultuur, eisen ziekenhuizen en zorginstellingen veiligheidsoplossingen op maat. Dagelijks lopen tal van medewerkers, patiënten en bezoekers in en uit.

Iedereen toegang tot kritische ruimtes?

Het is de nachtmerrie van iedere facilitair manager:  onbevoegden in kritische ruimtes. Een gevaar voor de veiligheid van uw mensen en uw gebouw. Niet iedereen hoeft altijd overal naar binnen te kunnen.

Met de toegangsoplossingen van ASSA ABLOY bepaalt u eenvoudig en snel wie toegang heeft

Maximale controle zonder verbouwen?

Stof, geluidsoverlast en een verstoring van uw bedrijfsvoering. Niemand wil het, maar vaak lijkt u er niet aan te ontkomen als u overstapt naar elektromechanische toegangscontrole. Maar het kan veelal ook zonder bouwkundige aanpassingen.

Snel, slim en draadloos.

Toegangscontrole in een handomdraai, zonder gedoe.

Vluchtwegtechnieken, weet u hoe het zit?

Bij calamiteiten veilig en snel het pand kunnen verlaten. Klinkt logisch, maar blijkt in de praktijk best lastig te zijn. De functionele eisen en wensen, de materialen van deuren en kozijnen, maar zeker ook de wet- en regelgeving bepalen welke mogelijke oplossingen wij kunnen bieden.

ASSA ABLOY adviseert u graag bij al uw vluchtweg vraagstukken 

Weet u nog hoeveel sleutels u heeft uitgegeven?

Sleutelbeheer kan een molensteen om uw nek zijn. Hoe weet u aan wie welke sleutel is uitgegeven? En wat voor risico’s loopt u als iemand een sleutel kwijtraakt of niet inlevert? Kies voor gemak en flexibiliteit zonder bekabeling.

Toegangscontrole van ASSA ABLOY, programmeren zonder zorgen

Tien leveranciers voor uw hang- en sluitwerk, wie is verantwoordelijk voor wat?

Een bekend probleem in de bouwkolom: veel leveranciers met eigen voorwaarden en werkwijzen, waardoor niet alles goed op elkaar is afgestemd. Waarom maakt u het niet eenvoudiger?

ASSA ABLOY, één aanspreekpunt voor al uw hang- en sluitwerk vraagstukken

Heeft u nog overige vragen?

Vul direct het onderstaande formulier in en uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord door een van onze experts.

Houd mij op de hoogte van het laatste nieuws over ASSA ABLOY Nederland *