Nemef Radaris Evolution

Een goede beveiliging van deuren is essentieel voor een goed toegangsbeheer. Mechanische sluitsystemen bieden hiervoor veelal de oplossing, maar zijn moeilijk beheersbaar en weinig flexibel bij sleutelverlies.

Toegangsbeheer zoals u het wilt
Radaris Evolution maakt de mechanische sleutel overbodig. Voortaan kunnen deuren geopend worden met een elektronische toegangsdrager, zoals een toegangskaart, sleutelhanger, afstandsbediening of telefoon. Het gebruik van de mechanische sleutel is echter niet uitgesloten. Desgewenst kunnen mechanische en elektronische toegangsdragers worden gecombineerd.

Radaris Evolution is geschikt voor zowel binnen- als buitendeuren en biedt tal van inventieve oplossingen waardoor het zeer breed inzetbaar is. Van woningbouw, appartementencomplexen tot utiliteitsbouw en van zorg tot onderwijs. Naast comfort en gebruiksgemak zijn veiligheid en betrouwbaarheid eigenschappen waarmee Radaris Evolution zich weet te onderscheiden. Met behulp van Access Points is een online systeem te realiseren waarbij slechts een enkele kabel naar een Access Point voldoende is om meerdere deuren draadloos online te maken. Er is dus geen bekabeling meer nodig naar een leeseenheid en/of deur.

Geen gedoe meer met sleutels, wel zo veilig
Met Radaris Evolution is dit nu wel heel eenvoudig. Door gebruik te maken van contactloze toegangsdragers, zoals bijvoorbeeld een afstandsbediening, is het niet langer nodig de sleutel in het slot te steken. Met één druk op de afstandsbediening en een simpele krukbeweging opent u uw deur. Eenmaal binnen vergrendelt u de deur desgewenst door middel van een eenvoudige krukbeweging. Veilig zonder omkijken. Met Radaris Evolution geeft u toegang aan iedereen die u wilt. Aan de deur zijn meerdere toegangsdragers te koppelen. Ieder met een unieke toegangscode. Een groot voordeel is dat bij verlies of diefstal de toegangsdrager eenvoudig uit het systeem te verwijderen is.

Toepassingen

Woningbouw:
Radaris Evolution maakt de traditionele mechanische sleutel overbodig. Voortaan kunnen woningdeuren worden geopend met een uniek contactloze toegangskaart, sleutelhanger, afstandsbediening of telefoon.

Appartementencomplexen:
In appartementencomplexen kunnen voor centraaldeuren en andere deuren voor gezamenlijk gebruik online wandlezers ingezet worden. Dit biedt grote voordelen op het gebied van beheer en management.

Scholen en kantoren:
Met de combinatiemogelijkheid van online wandlezers en het robuuste Radaris Evolution beslag kan voor utiliteitsprojecten, zoals onder andere scholen en kantoren altijd de juiste oplossing worden gebouwd.

Zorgsector:
Radaris Evolution biedt ongekende mogelijkheden voor de zorgsector. Hulp- en zorgverleners kunnen eenvoudig beschikken over een geregistreerde elektronische toegangsdrager. Hierdoor kunnen toegangsrechten van hulp- en zorgverleners eenvoudig worden aangepast en is in geval van nood het slot zelfs op afstand te ontgrendelen.