Oplossingen voor toegangscontrole

Toegangscontrole is het op een veilig wijze beheren van mensen die zich door een gebouw of locatie verplaatsen. Een toegangscontrolesysteem zorgt ervoor dat alleen de juiste mensen op het juiste moment de juiste ruimtes of gebieden kunnen betreden.

In tegenstelling tot een mechanische sleuteloplossing, is toegangscontroleflexibel en dynamisch. Het stelt beveiligingspersoneel in staat om de permissies van gebruikers te autoriseren of in te trekken wanneer dat nodig is.

Oplossingen voor toegangscontrole kunnen elektronische deursloten omvatten voor buiten en binnen gebruik, toegangslezers voor liften of parkeergarages en draadloze elektronische sloten op lockers of kasten. Gebruikers van gebouwen of locaties kunnen deuren en andere sloten openen met een toegangspas, een programmeerbare elektronische sleutel, een Pincode ofeen mobiele app -of zelfs een combinatie van alle vier.

Elke organisatie met ruimtes of middelen die niet voor iedereen toegankelijk moeten zijn -of die wenst te controleren wie, waar en wanneer gaat -zal profiteren van een toegangscontrolesysteem.

Welk draadloos toegangssysteem past het beste bij uw werkomgeving? Lees verder voor meer informatie over toegangscontrole en onze gebruiksvriendelijke, krachtige oplossingen.