ASSA ABLOY Incedo: Cluster Controller

De hardware die het hart vormt van uw Incedo toegangscontrolesysteem beheert deuren die worden beveiligd door bekabelde deurlezers of draadloze sloten met ingebouwde RFID-technologie.

Cluster Controlle rmodules laten uw ASSA ABLOY Incedo systeem werken met maximale efficiëntie. Ze maken snelle communicatie mogelijk tussen Incedo software en uw deurlezers, hubs en draadloze sloten. Een controller kan maximaal 32 draadloze deuren beheren.

Met de ingebouwde TCP/IP-poort van de Cluster Controller module kunt u een Incedo systeem beheren vanuit elke standaard browser of in de cloud, afhankelijk van de management software die u kiest.

Op specifieke RS485-poorten kunnen hulp Cluster Controllers en hubs worden aangesloten voor communicatie met bekabelde of draadloze deursloten. Maximaal 4 deurlezermodules (voor maximaal 8 bekabelde deurlezers) kunnen worden verbonden met een Incedo Cluster Controller module. De status-LED's zorgen voor visuele feedback.

Op specifieke RS485-poorten kunnen hulp Cluster Controllers en hubs worden aangesloten voor communicatie met Aperio draadloze sloten. Maximaal 8 deurlezermodules kunnen worden verbonden met een Incedo Cluster Controller module.

De Cluster Controller module en deurlezermodule zijn kernelementen in ons Incedo ecosysteem. Beiden zijn ook leverbaar in uitvoeringen met een kunststof behuizing.

Meer opties voor Cluster Controller modules zullen in de toekomst leverbaar zijn.

Neem contact op met een Incedo expert