ASSA ABLOY Incedo: Mobiele sleutels

Met de nieuwste mobiele technologieën openen de gebruikers van uw gebouw deuren veilig met hun mobiele telefoon of een ander geautoriseerd smart device. Virtuele sleutels zijn een veilige en betrouwbare keuze als credential voor uw Incedo platform.

Incedo virtuele sleutels werken met ons assortiment deurlezers en draadloze sloten, en bieden veilige en gebruiksvriendelijke toegang voor gebruikers van een gebouw. Gebruikers ontgrendelen deuren en andere toegangspunten met een smart device in plaats van met traditionele harde credentials, zoals RFID-kaarten en -tokens.

Incedo virtuele sleutels maken gebruik van bekroonde Seos® credential-technologie voor krachtige versleuteling, identiteitsbeheer en databeveiliging.

Door de optie van sleutelloze virtuele toegang aan te bieden, creëert u het juiste imago voor uw bedrijf of organisatie. Een device dat uw werknemers en bezoekers reeds bezitten, vervangt metalen sleutels en plastic keycards.

Waarom kiezen voor Incedo virtuele sleutels?

  • Gebruiksgemak: u hoeft geen aparte RFID-credential te hebben om deuren en beveiligde toegangspunten te openen met een device dat u reeds bij u hebt.
  • Flexibiliteit: beheerders kunnen credentials aanpassen, uitgeven en intrekken waar ze ook zijn, en gebruikers hebben altijd actuele toegangsrechten.
  • Beveiliging: gebruikers hebben sneller in de gaten wanneer een smart device weg is dan een RFID-kaart of -token, en in-device wachtwoorden en biometrie houden dieven buiten.
  • Efficiëntie: werknemers verspillen minder tijd aan het inzamelen en aanpassen van toegangscredentials en bezoekers krijgen onmiddellijk tijdelijk toegang wanneer ze dat nodig hebben.
  • Connectiviteit: met een 'altijd-aan'-koppeling tussen uw Incedo platform en zijn gebruikers kunnen toegangsrechten in real time worden gewijzigd.
Neem contact op met een Incedo expert