ASSA ABLOY Incedo: Systeembeheer

Kies uit drie systeemvarianten. De eerste die we introduceren is Lite, en spoedig zullen ook de varianten Plus en Cloud leverbaar zijn met meer opties om uw gebouw te beheren.

Het Incedo beveiligingsecosysteem kent een reeks beheeropties die u in staat stellen om een Incedo systeem exact af te stemmen op uw beveiligings- en toegangscontrolebehoeften.

Met Incedo systeembeheer blijft u al uw beveiligingstaken de baas, in real time. Nieuwe sloten en andere oplossingen kunnen gewoon worden aangesloten en bieden naadloze integratie van al uw beveiligingsfuncties.

Alle drie Incedo systeembeheeropties, Lite, Plus en Cloud, zijn simpel te installeren en volledig flexibel. U kunt opschalen bij extra vraag of een Incedo systeem upgraden wanneer de beveiligingsvraag op uw locatie verandert.

Hoe uw wereld ook verandert, een Incedo platform verandert met u mee.

Incedo Lite

Beheer al uw beveiligingssoftware en -hardware tezamen vanuit één enkele omgeving. Deze platformoplossing bomvol functies is eenvoudig te installeren en te beheren vanaf een computer zodat u iedereen beter samenwerkt.

Incedo Plus

Een hoger niveau dan Incedo Lite met verbeterde functionaliteit en toegangscontrolefuncties. Beheer meerdere locaties en geniet van naadloze integratie met beveiligingsproducten en services van derden. Incedo Plus wordt later geïntroduceerd.

Incedo Cloud

Een hoger niveau dan Incedo Plus dat voorziet in al uw behoeften in de veilige cloud. Met Incedo Cloud systeembeheer heeft u op elk moment toegang tot uw Incedo systeem vanaf elk smart device. Incedo Cloud wordt later geïntroduceerd.