Incedo Business Cloud security management

Meer controle over de beveiliging van uw gebouw, vanaf elke locatie

Incedo Business Cloud systeembeheer geeft u meer controle over uw bedrijfspand. Omdat het veilig in de cloud draait, biedt Incedo Business Cloud realtime controle op afstand, de klok rond en overal vandaan. Vanaf elke pc met een internetverbinding heeft u contact met uw beveiliging, zelfs wanneer er niemand ter plaatse is.

Incedo Business Cloud-beheer vermindert ook de opstartkosten van de overstap naar elektronische toegangscontrole. Met Incedo Business Cloud kunt u een robuust toegangscontrolesysteem beheren zonder een gespecialiseerde IT-afdeling of een speciale pc om het systeem te beheren. U heeft geen servers of andere dure hardware nodig, omdat al uw toegangscontrolegegevens extern worden gehost in een veilige omgeving met ISO 27001-accreditatie.

En met Cloud-beheer kunt u eenvoudig en snel naar boven of beneden schalen als de behoeften van uw organisatie veranderen.

Net als bij alle andere Incedo Business systeembeheeropties heeft u met Incedo Business Cloud de volledige controle over wie precies toegang heeft tot welke deuren - en wanneer. U kunt op elk gewenst moment upgraden tussen de verschillende systeembeheeropties.

U kunt duizenden deuren of gebruikers vanuit een Incedo Business Cloud-systeem beheren en al uw gebouwen onderbrengen in één uniform toegangsbeheersysteem.

Installateurs hebben ook voordeel bij de keuze voor Incedo Business Cloud-beheer, omdat het systeem altijd toegankelijk is en er dus geen servicepersoneel ter plaatse hoeft te zijn om systeemondersteuning te bieden. U kunt diagnostiek op afstand uitvoeren op elke Incedo Business Cloud-installatie.

Incedo Business Cloud-beheer elimineert de "verborgen kosten" van toegangscontrole, inclusief de ondersteuningskosten van een server en de kosten van onderhoudsbeurten.

Belangrijkste kenmerken van Incedo Business Cloud systeembeheer:

 • 24/7 toegang op afstand vanaf elke PC of tablet** met een internetverbinding
 • ISO/IEC 27001 geaccrediteerde omgeving
 • Eén allesomvattende oplossing met extra mogelijkheden en functionaliteit
 • Grotere capaciteit voor meer bekabelde en draadloze deuren in het hele systeem
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van een offline oplossing, waardoor de installatiekosten lager zijn met behoud van de veiligheid**
 • Snelle en eenvoudige installatie van controllers
 • Beveiliging van meerdere locaties als één enkel systeem
 • Meerdere logins met verschillende rechtenniveaus
 • Uitbreiding van de deurfuncties voor meer flexibele configuraties per dag
 • Uitbreiding van het aantal toegangsgroepen voor een betere beveiliging
 • Bereikende analyses
 • Regelmatige software-updates

* met meerdere browsers en lokale netwerkverbinding
** beschikbaar op toekomstige release

Gegevensbeveiliging en vertrouwelijkheid
Bij ASSA ABLOY behandelen we uw gegevens met de striktste vertrouwelijkheid. Wij onderhouden een beheersysteem voor informatiebeveiliging, gecertificeerd volgens de ISO 27001-norm, om de veiligheidscontroles voor de ontwikkeling en voortdurende werking van onze softwarediensten voor cloudbeheer te regelen.

ASSA ABLOY herziet en actualiseert voortdurend haar beleid, procedures en operationele werkwijzen om deze in overeenstemming te brengen met de voorschriften inzake gegevensbescherming en veiligheid in de regio's waar wij actief zijn.