ASSA ABLOY Incedo: Sector-specifieke software

Gebruik een Incedo toegangscontroleplatform met software specifiek ontworpen voor de behoeften van uw bedrijfstak of sector.

Omdat tientallen jaren aan ervaring in de beveiliging van gebouwen ons geleerd heeft dat één oplossing voor alles en iedereen niet bestaat, hebben we een reeks Incedo software gemaakt die is aangepast voor gebruik in verschillende sectoren en scenario's.

Onze Incedo sector-specifieke softwareoplossingen draaien native op uw Incedo systeem en maken eenvoudig beheer in real time mogelijk van alle beveiligingshardware en -software binnen één omgeving. U krijgt snel meer controle over wie zich verplaatsen binnen en rondom uw gebouwen en kan de naleving versterken.

De specifieke uitdagingen in uw sector worden aangegaan met op maat gemaakte oplossingen die flexibel, intuïtief en waar mogelijk geautomatiseerd zijn. Tijdverspillende, dubbele werkzaamheden behoren tot het verleden.

Naast uw Incedo software kunt u kiezen uit een reeks bekroonde hardware van ASSA ABLOY, de nieuwste veilige Seos credentials, en beveiligingsoplossingen van derden en oplossingen voor slimme gebouwen van gecertificeerde Incedo partners.

Incedo Business

Incedo Business heeft gebruikersvriendelijke functies die geschikt zijn om bijna elk bedrijf te runnen en is ontworpen om u te helpen beveiligingshardware en -software te beheren vanuit één enkele, intuïtieve interface. Incedo Business vereenvoudigt uw beveiligingsbeheer. Lees meer >

Binnenkort leverbaar: meer sector-specifieke softwareopties

Wij zullen slimme softwareoplossingen uitbrengen die ontworpen zijn om de beveiliging te beheren in het onderwijs, de zorg, openbare gebouwen, kleine en middelgrote hotels en meer sectoren.