De toegangscontrole die u wenst met de flexibiliteit die u nodig heeft

De wereld is continu in beweging. Mensen, gegevens en goederen zijn meer dan ooit in verandering. Van een beveiligingsoplossing wordt verwacht dat deze zich hier keer op keer op aanpast.

ASSA ABLOY lanceert Incedo Business, de beveiligingsoplossing die al uw beveiligingssoftware en -hardware binnen één platform verbindt.

Maak kennis met Incedo Business

Incedo Business is een ecosysteem dat het toonaangevende programma van toegangshardware en beveiligingsoplossingen van ASSA ABLOY combineert met flexibele software en meerdere beheeropties. De gebruikersinterfaces van Incedo zijn vriendelijk, flexibel en eenvoudig te updaten om te blijven voorzien in de veranderende behoeften van uw bedrijf. Incedo levert de integratie en connectiviteit waar uw bedrijf om vraagt, en biedt beveiligde toegangspunten en geavanceerde identificatietechnologie. Het maakt het leven makkelijker en het werk efficiënter voor iedereen, van installateurs tot eindgebruikers.

Hoe kan een toegangscontrolesysteem kleine en middelgrote bedrijven helpen?

  • Beheren van toegang
  • Beschermen van uw medewerkers en bedrijfsmiddelen
  • Stoppen van indringers
  • Grip op de diensten van uw werknemers en inhuurkrachten
  • Geen zorgen over het vervangen van verloren of gestolen credentials
  • Vermindering van diefstal van binnenuit
  • Genereren van gedetailleerde rapporten
  • Integratie met beveiligingscomponenten van derden

Denkt u aan de toekomst? Incedo denkt met u mee met upgrades voor systeemsoftware en hardware, En dat alles op basis van uw behoeften!

Download de gratis 'Oplossingengids'

Vul hieronder uw gegevens in en download direct onze gratis gids 'Inleiding tot toegangscontrole'

Houd mij op de hoogte van het laatste nieuws van ASSA ABLOY Nederland
Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen om aan mijn verzoek te voldoen. *

ASSA ABLOY Nederland waardeert uw privacy en vertrouwen. Hier vindt u informatie over ons werk op het gebied van privacy en gegevensbescherming, inclusief hoe we uw persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken.

U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven voor deze communicatie. Bezoek ons Privacy Centrum voor meer informatie over hoe u zich kunt afmelden, onze privacymaatregelen en hoe we ons inzetten voor de bescherming en het respecteren van uw privacy.

Door op bovenstaande button te klikken, gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden opgeslagen om aan uw verzoek te voldoen.