Overheidssector

Complete veiligheidssystemen voor overheidsinstellingen

Met een verscheidenheid aan functionaliteiten, hebben de overheidsfaciliteiten een grote behoefte aan flexibele vergrendeling en beveiligingsoplossingen.

Betrouwbare deuren en systemen zijn een must in hoog beveiligde omgevingen zoals  kantoren, opleidingscentra tot top-secret faciliteiten. Mechanische sloten, deurbeslag en elektronische oplossingen zoals alarmen en toegangscontrolesystemen moeten samen op een geïntegreerde, makkelijk te administreren en toekomstbestendige manier werken.

Voornaamste gebieden waar ASSA ABLOY geïntegreerde oplossing voor kan bieden:

Perimeter- en ruimtebeveiliging

De eerste linie van beveiliging voor een overheidsinstelling is de fysieke toegang bewaken. Dit kunnen hekken, poorten en bewakingscamera's zijn. Toegangscontrolesystemen dat een bewaking op afstand toelaten, vanuit een centraal punt, verzekeren het controleren van elke bezoekers.

Hoofdingangen

De hoofdingang kan een fysiek toegangscomponent inhouden aan de hand van geautomatiseerde deuren zoals schuifdeuren, draaideuren of klapdeuren. Elektronische toegangscontrole systemen kunnen toegevoegd worden om de beveiliging af te stemmen op verschillende tijdstippen. Ze kunnen bewakingscamera's en beveiligingssystemen integreren en vanuit een centraal punt gecontrolleerd worden.

Administratiezones

Essentieel voor het behouden van dagelijkse activiteiten, vereisen administratieve omgevingen zoals kantoren en opslagplaatsen gespecializeerde producten zoals master key systemen om ongeldige sleutels te en logische toegangsoplossingen te voorkomen en om toegang te geven tot informatie en netwerken. Van hoogbeveiligde oplegsloten op beveiligde opslagplaatsen tot hangsloten voor lockers. Alle producten moeten sterk en robuust zijn.

Kopieermachines

Door gebruik te maken van een 'beveiligde afdruk authentificatie' document afdruk oplossing verbreedt het een organisatie's bestaande beveiligingsinvestering door het combineren van beveiligde document afdruk vrijlating systeem met dezelfde smart cards voor het gebouwstoegang. Dit is ideaal voor bedrijven die hun ecologische voetafdruk proberen te verminderen, afval afkomstig van het afdrukken en elektriciteitsverbruik.

Nooduitgangen

Een nooduitgang of anti-panieksluiting moet een evacuatie gemakkelijk en efficiënt doen verlopen bij zulke noodsituaties, maar blijven toch een belangrijk element van een gebouws voornaamste beveiliging door toegangsbeperking of toegang toe te staan op alle andere momenten en situaties. Intelligente nooduitgangen en anti-panieksluitingen, zoals bijvoorbeeld, het beschermen van mensen en bezittingen gedurende noodgevallen en op alle andere momenten.