Project Belicht: Swamp Muziekstudio

Een uniek totaalconcept waarmee ASSA ABLOY een uitgekiende oplossingen op maat biedt aan de Swamp Studio in Raamsdonk.

De Swamp Studio in Raamsdonk is dé droomplek voor iedere muziekmaker. Op het gebied van beeld en geluid heeft deze muziekstudio veel te bieden: (live) cd-opnamen, coaching, artwork en productie van videoclips voor onder andere solisten, bands, koren en orkesten behoren tot de basisactiviteiten. Sinds kort kunnen ook bedrijven en scholen terecht bij Swamp Studio voor een uniek muzikaal uitje.

‘De opnamestudio biedt ruimte voor bands en solisten, maar ook voor grote groepen tot 250 mensen zoals koren, orkesten, bedrijven en andere (muziek)groepen. De gastvrije manier van werken in een ruim - en toch intiem – multifunctioneel studiogebouw zorgt ervoor dat iedereen zich direct thuis voelt. En dat is ook hetgeen wat Swamp Studio authentiek maakt’, zeggen Jo van Strien, eigenaar van Swamp Studio en Stephen van Haestregt, verantwoordelijk voor het dagelijks management.

Dat er bij Swamp Studio meer komt kijken dan alleen muziek maken, wordt de bezoeker al snel duidelijk. Wat betreft het toegangsbeheer en de vluchtveiligheid laten zij niets aan het toeval over en is gekozen voor de Code Handle van ASSA ABLOY.