Referentieproject Stellar Data Recovery

/Local/NL/Beeldbank/Brochures/Lips_smartair_524x224.jpg

Stellar beheert de toegang per deur met LIPS Smartair.

Quote

Dhr. Kees Jan Meerman:
“Ook onze data security auditor is blij met Smartair. Met deze oplossing zijn bepaalde ruimtes nu alleen toegankelijk voor medewerkers die daar toe bevoegd zijn.”

Bedrijf:
Stellar Data Recovery  
Zonnebaan 39
3542 EB Utrecht
https://www.stellar.nl

Segment: Data Recovery Services & Software
Pandtype: Hoofdkantoor Europa
Plaats installatielocatie: Utrecht
Product: LIPS Smartair

  • 41 medewerkers
  • Marktleider op het gebied van data recovery services en data recovery software
  • Opdrachtgevers: IT service bedrijven, IT resellers en andere data recovery bedrijven

Uitdaging:
In ons data recovery laboratorium komen grote hoeveelheden gevoelige data binnen die goed beschermd moeten worden. Wij vonden het belangrijk om de toegang per medewerker en per afdeling beheersbaar te maken. Bepaalde afdelingen zijn namelijk alleen toegankelijk voor geselecteerde medewerkers. Bovendien wilden we achteraf graag na kunnen gaan, wie in welke ruimte is geweest, een zogenaamde audit trail.

Oplossing:
Smartair geeft ons de mogelijkheid om per medewerker en per afdeling de toegang centraal in te stellen. Iedere medewerker heeft nu toegang tot de ruimtes waar hij of zij werkzaam is, niet meer en niet minder. Het beheer zit niet in de pasjes, maar in de sloten zelf die eenvoudig beheerd kunnen worden. De audit trail wordt ook centraal opgeslagen. Het is bovendien een draadloos systeem en kon moeiteloos en zonder constructiewerk geïmplementeerd worden. Bij een eventuele uitbreiding of toekomstige verhuizing kunnen we het hele systeem inclusief de sloten gewoon meenemen.

Wilt u dit referentieproject downloaden Klik hier