Duurzaamheid en de waardeketen

ASSA ABLOY wil de efficiëntie verbeteren door de productiekosten op diverse gebieden te verlagen. Zo wordt er gelet op de optimalisatie van het productcomponent en de vermindering van afval in elke fase van de levenscyclus van een product.

Innovatie
Nieuwe producten worden beoordeeld op basis van een levenscyclus perspectief. Veel recent ontwikkelde producten besparen energie als gevolg van een verbeterde isolatie en intelligente besturing van verschillende deuroplossingen.

Sourcing
De leveranciers van de ASSA ABLOY Groep in risicogebieden worden geëvalueerd vanuit een duurzaam perspectief. Leveranciers die niet voldoen aan de eisen van de Groep worden verzocht verbeteringen aan te brengen of worden uit gefaseerd.

Productie
Het vervaardigen van producten van de ASSA ABLOY Groep moet veilig en met een minimale impact op het milieu worden uitgevoerd. Gevaarlijke processen worden geleidelijk afgebouwd en vervangen door milieuvriendelijke alternatieven.

Marktpresentie
ASSA ABLOY respecteert de wetten en voorschriften inzake zakelijke ethiek in de landen waarin zij actief is en vereist dat alle partners om op dezelfde manier te handelen.

Klanten
ASSA ABLOY heeft de ambitie om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren die aan de behoeften van de klant voldoen, een lange levensduur hebben en tevens worden vervaardigd met een minimaal verbruik van hulpbronnen en tot slot weinig impact op het milieu hebben gedurende hun gehele levenscyclus.