Duurzame innovatie

Om als bedrijf te kunnen blijven groeien, is innovatie noodzakelijk. Als wereldleider in deuroplossingen wil ASSA ABLOY de innovatiefste zijn.

Innovatie is een onderdeel van de achtergrond en geschiedenis van ASSA ABLOY. Sinds 2005 zijn onze R & D-investeringen gestegen met 130 procent en is het aantal product design engineers gegroeid tot 1.400.

De omzet van de producten die in de afgelopen drie jaar gelanceerd  zijn, zijn goed voor bijna 30 procent van de totale omzet. En dit terwijl de omzet van elektromechanische producten, inclusief entree automatisering, is toegenomen met 20 tot 49 procent van de omzet van de ASSA ABLOY Groep sinds 2000.

2000 | SEK 14 biljoen

2013 | SEK 48 biljoen

                  

Mechanische producten

 

Toegangs automatisering 

 

Elektromechanische producten

 

Deur beveiliging

Als gevolg daarvan, maakt ASSA ABLOY voor de tweede keer op rij deel uit van de lijst met de 100 meest innovatieve bedrijven ter wereld (Forbes' World's 100 Most Innovative Companies list). In 2013 hebben we de78e plaats gehaald en een jaar later wisten we de 93e plaats te bemachtigen.

Na twee decennia met ervaring, blijft ASSA ABLOY marktleider als het gaat om de ontwikkeling in de beveiligingsindustrie en de invoering van duurzame, veilige en betrouwbare oplossingen. 

Duurzame producten en processen zijn inherent efficiënter in het gebruik van middelen. ASSA ABLOY kan haar kosten verlagen en zowel voor de ASSA ABLOY Groep zelf als haar klanten waarde te creëren door van duurzaamheid een integraal onderdeel van het productinnovatieproces te maken.

Er wordt alles aan gedaan om nieuwe producten zo energiezuinig mogelijk te ontworpen. Ons doel is om nieuwe producten en oplossingen te verkopen die enerzijds het probleem van klanten oplossen en anderzijds waarde voor de klant creëren. Uiteraard gebaseerd op de ontwikkeling van duurzame oplossingen en processen! 

ASSA ABLOY heeft een Future Lab waar de mooiste initiatieven en innovaties tot stand komen. Hier buigen onze specialisten zich continu over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beveiliging.