Nemef ENTR is energie-efficiënt en ontworpen met het oog op duurzaamheid

Elk beetje energie telt

ENTR is kostenbesparend en zorgt bovendien voor minder belasting van het milieu. In de jachtige wereld waarin wij leven is efficiëntie belangrijk. Energie en milieu zijn zelfs cruciaal. Nemef ENTR is slim vanwege de vele voordelen, zowel in het gebruik als functioneel; verder is het ook slim omdat het systeem is ontworpen met het oog op duurzaamheid.

Van verpakking tot het dagelijkse gebruik, ENTR bespaart u tijd, kosten én energie! 

Milieuvriendelijke verpakking - deze bestaat voor 70% uit gerecycled materiaal. 

Eenvoudige, onbekabelde installatie - Om ENTR te installeren is noch het boren van gaten, noch bedrading nodig. Dit maakt de installatie uiterst efficiënt en het bespaart energie, middelen, tijd en arbeid. 

ENTR werkt op batterijen - Sleutels zijn verleden tijd met ENTR. Dit houdt ook in dat sleutels niet hoeven te worden geproduceerd, gekopieerd of vervangen - en dat betekent opnieuw besparing van materiaal én energie ten opzichte van bestaande mechanische cilindersloten.

Onderhoud op afstand -  Zoals het een goed digitaal en op software werkend systeem betaamt kunnen nieuwe firmware versies en updates 'via de ether' worden geinstalleerd. Hiermee wordt ook de 'koolstof-footprint' van de aanbieder geminimaliseerd. 

Papierloze rapportages - Via ENTR kunnen rapporten en elektronische formaten, dus papierloos, worden opgesteld. 

ENTR maakt het verschil!

Vanwege de sleutelvrije bediening en de mogelijkheid om digitale sleutels aan te maken, is ENTR van betekenis voor het milieu én uw comfort. Deze en andere eigenschappen, zoals een eenvoudige, onbekabelde installatie, een heroplaadbaar accupack, en de mogelijkheid uw bestaande slot en en beslag te lijven gebruiken, betekent dat u hebt gekozen voor een duurzame en slimme oplossing. 

Bij ASSA ABLOY maken we gebruik van de nieuwste technologieën en we ontwerpen producten die meehelpen de belasting voor het milieu terug te dringen.