Zelfsluitende buitendeur met gecontroleerde vluchtfunctie

ASSA ABLOY Nederland oplossing voor vluchtweg met hoge veiligheid bestaande uit een enkele deur in aluminium of staal. Deze is uitgerust met een smalprofiel versie van het meerpunts OneSystem zelfvergrendelend inbouw paniekslot met B-functie, de uitgang wordt gecontroleerd dmv een veiligheids elektrische sluitplaat met paniekfunctie. De deur kan ten allen tijde worden vrijgegeven dmv de nooddrukknop, welke een akoestisch en optisch alarm genereert.

Een toegelaten uitgang in de vluchtrichting kan worden bekomen door het gebruik van de sleutelschakelaar in de evacuatie controleterminal. De sleutelschakelaar kan eveneens gebruikt worden om de deur een permanente vrijgave te geven of voor het alarm te desactiveren. De combinatie van een permanente vrijgave en de geactiveerde kruk van de B-functie creëert een tijdelijke vrije doorgangsdeur.

Van toepassing in volgende sectoren: handel, onderwijs, gezondheid, vrije tijd, shopping en kantoor.

Specificatie
Deurbeslagset
  • Veiligheids meerpunts paniekslot met B-functie, OneSystem, volgens EN 179 en EN 1125
  • Cilinder (Europrofiel, 2 x halve, 1 x dubbele), Protec², by ABLOY, volgens EN 1303
  • Veiligheidsbeslag, OneSystem (Dubbele kruk), volgens DIN EN 1906, DIN EN 179 Deursluiter, Cam-Motion®, by ASSA ABLOY, volgens EN1154,
  • DDA/CEN PR 15894, EN 15804 (EPD-ASA-20130275-IBC1-EN)
  • Evacuatie controleterminal, by EffEff, volgens EltVTRVeiligheids elektrische sluitplaat met vluchtfunctie, by EffEff, volgens (EPD-ASA-20150095-IBA1-EN)
  • Sleutelschakelaar buitenzijde, by EffEffI
  • Extensie met TS BUS interface, by EffEffVoeding, by EffEff
Downloads

ArchiCAD

Revit

Specificaties en technische fiches

Neem contact op