Gecontroleerde zelfsluitende toegangsdeur met vluchtfunctie voor kinderopvang

ASSA ABLOY Nederland oplossing voor vluchtweg met hoge veiligheid bestaande uit een enkele deur in aluminium of staal. Deze is uitgerust met een smalprofiel versie van het MEDIATOR meerpunts zelfvergrendelend paniekslot, de uitgang wordt gecontroleerd dmv een veiligheids elektrische sluitplaat met paniekfunctie geïntegreerd in de deursluiter. Beide kunnen gecontroleerd worden dmv parlofonie. De deur kan ten allen tijde worden vrijgegeven dmv de nooddrukknop, welke een akoestisch en optisch alarm genereert.

Een toegelaten uitgang in de vluchtrichting kan worden bekomen door het gebruik van de drukknop aan de binnenzijde, geplaatst op een hoogte van 1,80m. Volwassenen kunnen de drukknop induwen tijdens afzet- en ophaalperiodes, maar de kinderen kunnen hier niet aan. Kinderen kunnen de deur ten allen tijde ontgrendelen dmv de nooddrukknop. 

Een toegelaten uitgang in de vluchtrichting kan eveneens worden bekomen door het gebruik van de sleutelschakelaar in de evacuatie controleterminal. De sleutelschakelaar kan eveneens gebruikt worden om de deur een permanente vrijgave te geven of voor het alarm te desactiveren. 

Van toepassing in volgende sectoren: handel, onderwijs, gezondheid, vrije tijd, shopping en kantoor.

Specificatie
Deurbeslagset
  • MEDIATOR meerpunts inbouw paniekslot, mechanisch, by EffEff, volgens EN 179 en EN 1125
  • MEDIATOR elektrische sluitplaat, by EffEffCilinder (Europrofiel, 2 x halve, 1 x dubbele),
  • Protec², by ABLOY, volgens EN 1303Veiligheidsbeslag, OneSystem (Buitenzijde kruk + Binnenzijde vaste knop), volgens DIN EN 1906, DIN EN 179
  • Deursluiter, Cam-Motion®, by ASSA ABLOY, volgens EN1154,
  • DDA/CEN PR 15894, EN 15804 (EPD-ASA-20130275-IBC1-EN)
  • Evacuatie controleterminal, by EffEff, volgens EltVTRDrukknop binnenzijde, by EffEff
  • Sleutelschakelaar buitenzijde, by EffEff
  • Voeding, by EffEff
Downloads

ArchiCAD

Revit

Specificatie en Technische Fiches

Neem contact op